Veelgestelde vragen over TWinternet

U kunt een TWinternet-account aanvragen als uw bedrijf in Nederland gevestigd is. Heeft u een vraag? Bekijk de veelgestelde vragen en de antwoorden.

U kunt online een TWinternet-account aanvragen met eHerkenning. Bij de aanvraag heeft u uw loonheffingennummer nodig, het Kamer van Koophandel-nummer en uw vestigingsnummer van de Kamer van Koophandel. 

Om in te loggen op TWinternet heeft u eHerkenning nodig (niveau EH3).

Registreer uw stichting/vereniging bij de Kamer van Koophandel. Als u geregistreerd bent, kunt u met eHerkenning een TWinternet-account aanvragen.

Eerst worden een paar dingen gecontroleerd. Klopt de periode van detachering? Voldoet uw werknemer aan alle voorwaarden? Dan kunnen we uw aanvraag meteen afronden. 

Soms is er meer informatie nodig. Bijvoorbeeld omdat er nog een andere verklaring is voor dezelfde periode. Dan nemen we contact met u op. U ziet uw aanvraag dan nog niet terug in het overzicht.

Is uw bedrijf buiten Nederland gevestigd? Dan kunt u geen aanvraag A1-verklaring via internet doen. Download dan het aanvraagformulier en stuur dit per post.