Zorgovereenkomst opsturen

Moet u een nieuwe zorgovereenkomst opsturen? Dan is het belangrijk dat u de zorgovereenkomst naar de juiste organisatie stuurt. Naar welke organisatie u de overeenkomst stuurt, verschilt per Persoonsgebonden budget (PGB).

Heeft u een PGB uit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) of Jeugdwet? Stuur de overeenkomst dan naar:

SVB PGB
Postbus 8038
3503 RA Utrecht

Of upload de zorgovereenkomst via Mijn PGB.

Zodra wij de zorgovereenkomst hebben ontvangen controleren wij of de overeenkomst compleet is en goed is ingevuld. Mist er nog iets? Dan vragen wij u om de overeenkomst aan te passen.

Daarna beoordeelt uw gemeente de zorgovereenkomst. U ontvangt van ons een brief als de gemeente ons heeft laten weten dat uw overeenkomst akkoord is. Keurt de gemeente de overeenkomst niet goed? Dan nemen ze zelf contact met u op.

Heeft u een PGB uit de Wet langdurige zorg (Wlz)? Stuur de zorgovereenkomst naar uw zorgkantoor.

Het zorgkantoor stuurt de zorgovereenkomst door naar de SVB. Zodra wij de overeenkomst hebben ontvangen controleren wij of de overeenkomst compleet is en goed is ingevuld. Mist er nog iets? Dan vragen wij u om de overeenkomst aan te passen.

Daarna beoordeelt het zorgkantoor de zorgovereenkomst. U ontvangt van ons een brief als het zorgkantoor ons heeft laten weten dat uw overeenkomst akkoord is. Keurt het zorgkantoor de overeenkomst niet goed? Dan nemen ze zelf contact met u op.