Bezoek ons bij de gemeente

De dienstverlening van de overheid wordt steeds digitaler. Voor veel mensen is dat fijn, maar digitale dienstverlening is niet voor iedereen altijd de juiste oplossing. Ook kan het bij ingewikkelde vragen soms prettig zijn om iemand persoonlijk te spreken. Helemaal wanneer hier meerdere organisaties bij betrokken zijn. 

In Almere, Amsterdam, Breda, Enschede, Leeuwarden, Maastricht, 's-Hertogenbosch en Utrecht kunt u met ons afspreken bij de gemeentebalie. Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op met ons of met uw gemeente.

Corona-maatregelen

Op alle locaties zijn er door de maatregelen die genomen zijn vanwege corona geen medewerkers van de SVB aanwezig. Per week wordt bekeken of de loketten weer bemand zullen worden. Als onze medewerkers weer aanwezig zijn, leest u dit op deze pagina.

In 7 gemeenten

Om u beter te kunnen helpen, hebben wij in 7 gemeenten een balie op het stadskantoor. In de gemeenten Almere, Amsterdam, Breda, Enschede, Leeuwarden, Maastricht, 's-Hertogenbosch en Utrecht kunt u een afspraak maken met één van onze medewerkers. Zij ontvangen u dan aan de gemeentebalie om uw vraag te bespreken. Het aantal gemeenten zal in de toekomst uitgebreid worden.

Gemeente Adres Dag
Almere Stadhuis
Stadhuisplein 1

Amsterdam Stadskantoor
Bos en Lommerplein 250

Breda Stadskantoor
Claudius Prinsenlaan 10
Enschede Stadskantoor
Hengelosestraat 51

Leeuwarden Gemeentehuis
Oldehoofsterkerkhof 2

Maastricht Werkplein
Randwycksingel 22

's-Hertogenbosch Weener XL
Van Herpensweide 1

Utrecht Stadskantoor
Stadsplateau 1

Ook andere organisaties doen mee

Naast de SVB heeft ook de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) een balie bij deze gemeenten. Merken wij dat u ook andere organisaties of instanties nodig heeft? Dan regelen wij dat u daar terecht kunt.