Bezoek ons bij de gemeente

De dienstverlening van de overheid wordt steeds digitaler. Voor veel mensen is dat fijn, maar digitale dienstverlening is niet voor iedereen altijd de juiste oplossing. Ook kan het bij ingewikkelde vragen soms prettig zijn om iemand persoonlijk te spreken. Helemaal wanneer hier meerdere organisaties bij betrokken zijn. 

In Alkmaar, Breda, Enschede, Maastricht, 's-Hertogenbosch en Utrecht kunt u met ons afspreken bij de gemeentebalie. Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op met ons of met uw gemeente.

In 6 gemeenten

Om u beter te kunnen helpen, hebben wij in 6 gemeenten een balie op het stadskantoor. In de gemeenten Alkmaar, Breda, Enschede, Maastricht, 's-Hertogenbosch en Utrecht kunt u een afspraak maken met één van onze medewerkers. Zij ontvangen u dan aan de gemeentebalie om uw vraag te bespreken. Het aantal gemeenten zal in de toekomst uitgebreid worden.

Gemeente Adres Dag
Alkmaar Stadskantoor
Mallegatsplein 10
dinsdag
Breda Stadskantoor
Claudius Prinsenlaan 10
donderdag
Enschede Stadskantoor
Hengelosestraat 51
woensdag
Maastricht Werkplein
Randwycksingel 22
maandag
's-Hertogenbosch Weener XL
Van Herpensweide 1
dinsdag
Utrecht Stadskantoor
Stadsplateau 1
woensdag

Ook andere organisaties doen mee

Naast de SVB heeft ook de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) een balie bij deze gemeenten. Merken wij dat u ook andere organisaties of instanties nodig heeft? Dan regelen wij dat u daar terecht kunt.