Informatiebijeenkomsten voor werkgevers

Ondernemen in België of Duitsland. Weet u hoe het zit? En wat als uw werknemers in een ander land wonen en misschien daar ook nog (thuis)werken? Op onze informatiebijeenkomsten krijgt u tijdens workshops alle informatie over sociale zekerheid, arbeidsrecht en belastingen. Fijn als u daar niet meer over na hoeft te denken!

Wij werken samen met het Team Grensoverschrijdend Werken en Ondernemen (GWO) van de Belastingdienst, Van Havermaet (België) en met STRICK Rechtsanwälte & Steuerberater (Duitsland). Samen met deze partners bieden wij een compleet pakket aan informatie. Hiermee kunt u goed voorbereid de grens over. Tijdens de kleinschalige workshops is er voldoende ruimte voor het stellen van uw vragen.

De informatiebijeenkomsten zijn bedoeld voor iedere professional die te maken heeft met ondernemen over de grens, waaronder werkgevers, intermediairs, HR-specialisten en payroll-organisaties.

Tijd: van 10.00 tot 16.00 uur

Nederland - Duitsland

  • 11 april in het Kontakt der Kontinenten, Soesterberg
  • 28 mei in Stadion De Grolsch Veste, Enschede

Nederland - België

  • 30 mei in Stadion Galgenwaard, Utrecht
  • 6 juni in het Philips Stadion, Eindhoven

Kosten

U betaalt € 199 per persoon inclusief koffie/thee, lunch en een netwerkborrel. Snelle beslissers krijgen korting en betalen € 179.

U bent er toch ook bij? Meld u nu aan!