Turks-Nederlandse voorlichtingsdagen

Bent u verzekerd of verzekerd geweest voor sociale verzekeringen in Turkije of Nederland? Of in beide landen? En heeft u vragen over uw AOW, uw Turkse pensioen of andere sociale verzekeringen? Meld u dan aan voor de Turks-Nederlandse voorlichtingsdagen op onze locatie Zaanstad van 7 tot en met 9 juni 2022.

Met welke vragen kunt u bij ons terecht

Eén van onze medewerkers en een medewerker van het Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) geven antwoord op uw vragen. Het SGK is de sociale zekerheidsinstantie in Turkije. 

Tijdens de voorlichtingsdagen kunt u in een persoonlijk gesprek van 15 minuten informatie krijgen over:

  • hoe u AOW en SGK-pensioen opbouwt
  • uw opgebouwde verzekeringsperioden in Turkije en Nederland
  • het Turks pensioenstelsel

U kunt ook andere vragen over sociale zekerheid stellen. Bijvoorbeeld als u meer wilt weten over (vakantie)verblijf in Turkije. Of wat de gevolgen voor uw pensioen of uitkering zijn als u voor altijd terugkeert naar Turkije. U kunt in het Turks en in het Nederlands met onze medewerkers spreken. U bepaalt zelf of u deelneemt aan de voorlichtingsdagen.

Meld u aan voor de voorlichtingsdagen

Wilt u de voorlichtingsdagen bezoeken? Bel ons dan om een afspraak te maken. U kunt zelf een dag en tijdstip uitkiezen. U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur via 075 655 10 00. U kunt zich aanmelden tot en met 31 mei 2022.

Waar moet u zijn voor de voorlichtingsdagen

U kunt op afspraak langskomen op onze locatie Zaanstad tijdens de voorlichtingsdagen van 7 tot en met 9 juni 2022.

Ons adres:

Sociale Verzekeringsbank
Stationsstraat 112
1506 DK Zaandam

Het is onze taak om mogelijke klanten goed te informeren over hun rechten over sociale zekerheid in Nederland en Turkije. Daarom hebben wij een aantal mensen een brief gestuurd over deze voorlichtingsdagen. Deze brief is gestuurd aan mensen die: 

  • onder de vestiging Zaanstad vallen 
  • een bepaalde leeftijd hebben 
  • de Turkse nationaliteit hebben of geboren zijn in Turkije 
  • gewoond of gewerkt hebben in Turkije