U heeft een vertegenwoordiger

Een vertegenwoordiger is iemand die u helpt met het regelen van uw PGB-zaken. Soms wijst de rechter iemand aan om uw zaken te regelen. 

Een vertegenwoordiger mag namens u zorgovereenkomsten en declaraties tekenen, informatie opvragen en documenten uploaden via Mijn PGB. Wij sturen alle post naar uw vertegenwoordiger als u die heeft.

Lees wat verder nog belangrijk is als iemand anders uw PGB-zaken regelt. Met de knop Verder gaat u naar de volgende stap van de uitleg.

Geef door wie uw vertegenwoordiger is

Heeft u een vertegenwoordiger? Geef dit dan aan ons door met het formulier ‘Vertegenwoordiger voor PGB-zaken’.

Is uw vertegenwoordiger door de rechtbank benoemd? Stuur dan ook een kopie van de beslissing van de rechtbank mee.

U heeft 2 vertegenwoordigers

Geef aan ons door als u 2 vertegenwoordigers heeft. De vertegenwoordigers kunnen allebei inloggen in Mijn PGB. De post wordt alleen naar de eerste vertegenwoordiger gestuurd.

Vertegenwoordiger van een kind

Heeft u een kind dat jonger is dan 18 jaar? En is uw kind budgethouder? Dan bent u als ouder of voogd de wettelijk vertegenwoordiger van uw kind. Geef wel uw gegevens aan ons door met het formulier ‘Vertegenwoordiger voor PGB zaken’.

Verandert er iets in de vertegenwoordiging

Gaat uw vertegenwoordiger verhuizen? Of stopt de vertegenwoordiging? Dan kunt u dat doorgeven met het formulier ‘Vertegenwoordiger voor PGB-zaken’. 

Wilt u een adreswijziging of een nieuw telefoonnummer doorgeven? Dan kunt u ons ook bellen op 030 264 82 00.