Vakgebied Finance

Een totaalbedrag van 45 miljard euro aan jaarlijks te betalen sociale verzekeringen aan 5,5 miljoen klanten. Ga er maar aanstaan. Logisch dat wij onze financiën op orde moeten hebben. Het vakgebied finance is daar van a tot z verantwoordelijk voor.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Bij een organisatie als de SVB komt veel kijken op het gebied van finance en control. Van de financiële bedrijfsadministratie tot analyse & onderzoek en van correcte betaalprocessen tot verantwoording aan diverse instanties. Onze controllers, administratief medewerkers, auditors en financieel specialisten zitten daar bovenop.

Belangrijk werk, want wanneer je de verantwoordelijkheid hebt voor de financiële zekerheid van zoveel klanten moet alles goed geregeld zijn. Zij moeten kunnen rekenen op een tijdige afhandeling en betaling en wij moeten ons kunnen verantwoorden.

Over het vakgebied finance

In totaal werken er bij ons ruim 100 mensen binnen finance en audit op ons kantoor in Amstelveen. Er is veel ruimte voor initiatief, want we ontwikkelen ons continu. Automatisering van processen, verbeteren van systemen, implementatie van robotics, datagedreven werken; er zijn tal van actuele thema's die spelen. Innovatie is bij ons een belangrijk gegeven, uiteraard naast bestaande werkzaamheden en verantwoordelijkheden.

Vacatures finance

Is dit vakgebied jou op je lijf geschreven? En wil je weten of we een vacature binnen finance hebben? Hou dan onze vacaturepagina in de gaten of schrijf je in voor de Job Alert.