Wat als u het niet eens bent met de nabetaling

Krijgt u een nabetaling? Dan ontvangt u rond 25 juni 2022 een brief van ons. U krijgt dan het bedrag rond 28 juni 2022 op uw rekening. De Belastingdienst/Toeslagen heeft de nabetaling berekend met de gegevens die op 1 mei 2022 bekend waren.

Heeft u uw gegevens gecontroleerd in Mijn SVB? En vindt u dat de nabetaling niet klopt? Voor vragen over de berekening kunt ons bellen op 088 949 40 20.

Voor vragen over uw gegevens kinderopvangslag kunt u bellen met de Belastingdienst/Toeslagen.

U wilt bezwaar maken

U kunt alleen bezwaar maken als u een brief van ons heeft ontvangen. Zorg dat u het bezwaar binnen 6 weken na de datum van de beschikking heeft ingediend. Heeft uw beschikking bijvoorbeeld de datum 25 juni 2022? Zorg er dan voor dat de Belastingdienst/Toeslagen uw bezwaar vóór 9 augustus 2022 heeft ontvangen.

Wilt u bezwaar maken? Download het formulier en vul de vragen in. Daarna print en ondertekent u het formulier. 

De Belastingdienst/Toeslagen behandelt uw bezwaar. Stuur het bezwaar naar:

Vergoeding eigen bijdrage kinderopvang
Postbus 114
6400 AC Heerlen

Heeft u rond 25 juni 2022 geen brief van ons gehad per post of in uw Berichtenbox? Ga naar Mijn SVB en kijk met welke gegevens de nabetaling is berekend. Denkt u dat de gegevens niet kloppen? Om bezwaar te kunnen maken heeft u een brief van ons nodig. Bel ons hiervoor.

U krijgt van ons een nabetaling eigen bijdrage kinderopvang. Wilt u de nabetaling niet? Stort dan het geld terug op de rekening waar het geld vandaan komt. Doe dit onder de vermelding van ‘retour nabetaling vergoeding kinderopvang’.