SVB Help

Op deze pagina vindt u informatie over hoe onze website werkt. 

Hoe logt u in op Mijn SVB

Ga naar 'Inloggen' en kies hoe u wilt inloggen op Mijn SVB. Kijk voor meer informatie over het inloggen bij de veelgestelde vragen.

Tekstgrootte

Ons lettertype is standaard al groot, maar wilt u de tekst nog groter of juist kleiner? Veel browsers bieden de mogelijkheid om de tekstgrootte aan te passen.

Tablet of smartphone

Onze website is responsive. Dit betekent dat het niet uitmaakt of u deze bekijkt op uw computer, tablet of smartphone. De website past zich aan zodat u op uw scherm het beste resultaat krijgt.

Zoeken

Vul bij 'Zoeken' 1 of 2 trefwoorden in. U krijgt dan alle onderwerpen van onze website te zien die met uw trefwoorden te maken hebben.

Printen

Wilt u een pagina uitprinten? Gebruik dan de printknop van uw browser.

Pdf-bestanden

Een aantal documenten op deze site is beschikbaar als pdf-bestand. Om deze bestanden te bekijken, heeft u een computerprogramma nodig dat pdf-bestanden kan lezen. Een voorbeeld van zo een programma is Adobe Reader. Dit programma is vaak standaard op een computer geïnstalleerd. Heeft u het nog niet, dan kunt u het gratis downloaden via adobe.nl.

Contact

Op elke pagina vindt u een knop 'contact'. U ziet dan hoe u het beste contact met ons kunt opnemen.

Auteursrecht

De Sociale Verzekeringsbank heeft het auteursrecht op alle teksten en afbeeldingen op deze website. Onder voorwaarde dat de bron vermeld wordt, mogen onderdelen van de teksten van deze website worden overgenomen.