De Academie

SVB academie

De wereld binnen en buiten de SVB verandert in hoog tempo. De SVB wil goede dienstverlening blijven bieden. Dat betekent dat SVB medewerkers zich in hetzelfde tempo moeten mee ontwikkelen. De SVB heeft daarom een eigen Academie, waar je terecht kunt voor jouw ontwikkeling. De SVB Academie biedt een breed scala aan moderne -deels online- opleidingen, trainingen, workshops etc.

Horizon verbreden

Het unieke van de SVB is dat wij je niet alleen stimuleren om te leren om beter te worden in je huidige functie. We bieden je ook de mogelijkheid om opleidingen te volgen die niet direct met je werkzaamheden te maken hebben. Bijvoorbeeld als het goed is voor jouw ontwikkeling in een toekomstige functie binnen óf buiten de SVB. Wij ondersteunen je daarbij door je tegemoet te komen in kosten en tijd. Wat er voor jou precies mogelijk is, bespreek je met je leidinggevende. Het belangrijkste is dat jij er beter van wordt, dan worden wij dat ook.

Leiderschapsprogramma

Ook heeft de SVB een leiderschapsprogramma voor alle leidinggevenden van de SVB. En om getalenteerde medewerkers met ambitie vooruit te helpen, hebben we een Talentontwikkelprogramma (TOP). 

SVB loopbaancentrum

De SVB biedt ook actief loopbaanadvies aan. Bij het Loopbaancentrum kun je terecht voor persoonlijk advies en begeleiding over je loopbaan en je persoonlijke ontwikkeling. Bijvoorbeeld als je je werkzaamheden wilt uitbreiden of een andere richting wilt inslaan en wilt weten hoe je dat concreet kunt aanpakken. De loopbaanadviseur geeft je handvatten hoe je je 'eigen regie' over je loopbaan kan nemen. Je vindt de adviseurs op alle locaties in het land.