Stages

Business Course ‘Strategie in het politiek-bestuurlijk domein’ op 5 juni 2019

Ben jij een gemotiveerde starter of student met een scherpe politieke blik? Heb jij een passie voor complexe politieke vraagstukken en wil je deze vertalen naar adviezen op bestuurlijk niveau? En ben jij benieuwd hoe een grote organisatie als de Sociale Verzekeringsbank zichzelf strategisch op de kaart zet? Kom dan kennismaken tijdens de Business Course ‘Strategie op bestuurlijk niveau’ van de SVB op woensdag 5 juni 2019!

Tijdens onze business course maakt een geselecteerde groep kandidaten op een interactieve manier kennis met de directie Strategie en Externe Betrekkingen van de SVB. Aan de hand van een uitgebreide casus word je inhoudelijk uitgedaagd en laten we zien wat het werk inhoudt. We zullen de dag afsluiten met een borrel en diner, zodat je ook op een informele manier kennis kunt maken met onze adviseurs!

Directie Strategie en Externe Betrekkingen binnen de SVB

De Sociale Verzekeringsbank is de grootste publieke dienstverlener op het gebied van sociale zekerheid in Nederland. Wij betalen (of verzorgen?) onder meer het AOW-pensioen en de kinderbijslag. Zo’n 5,5 miljoen klanten ontvangen jaarlijks gezamenlijk zo’n 43 miljard euro. Het uitvoeren van alle taken is complex en een goede afstemming met de overheid en andere partners is daarvoor noodzakelijk. De directie Strategie en Externe Betrekkingen is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van stakeholder- en relatiemanagement, beleidsbeïnvloeding door beleidsadvisering, regie op uitvoeringstoetsen en advies en ondersteuning van de Raad van Bestuur bij onder andere bestuurlijke overleggen. De SVB heeft zo’n 3900 werknemers op 11 locaties.

Meld je aan!

Ga jij de uitdaging aan? Meld je dan uiterlijk 28 mei aan voor de business course ‘Strategie in het politiek-bestuurlijk domein’ in Amstelveen. Stuur dan een mail naar r.sanders@berenschot.nl. 

We zoeken mensen die relevante (werk)ervaring of kennis hebben, voeg daarom je CV en contactgegevens toe. Motiveer daarnaast je inschrijving door in ieder geval aan te geven wat jouw achtergrond is, wat jou geschikt maakt om mee te doen en wat je leerdoelen zijn voor deze business course (maximaal 300 woorden). Op 29 mei hoor je uiterlijk of je geselecteerd bent voor deelname. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Roelant Sanders via r.sanders@berenschot.nl of 06-28646221. Hij vertelt je graag meer! 

* Deze business course wordt door de SVB in samenwerking met Berenschot georganiseerd.