Vrijwillige Verzekering

Een offerte vrijwillige verzekering AOW Anw aanvragen

Als u erover denkt u vrijwillig te verzekeren, kunt u bij ons een offerte opvragen.  U kunt de verzekering aanvragen tot 1 jaar nadat u buiten Nederland bent gaan wonen of werken.

U kunt op verschillende manieren een offerte vrijwillige verzekering AOWAnw aanvragen. Kies de manier die uw voorkeur heeft.

De aanvraag duurt ongeveer 10 minuten. Aan het eind van het formulier vragen wij u uw inkomsten in te vullen vanaf de datum van vertrek uit Nederland tot het einde van het jaar. Verzamel de informatie die u nodig heeft voordat u het formulier invult. Reken uw inkomsten altijd om in euro’s.

Online met uw DigiD

U vult de aanvraag op het beeldscherm in. Stap voor stap wordt u door het formulier geleid. Met uw DigiD wordt uw aanvraag online ondertekend en verzonden.

Offerteaanvraag online invullen, per post versturen

U vult het formulier op het beeldscherm in. Stap voor stap wordt u door het formulier geleid. Als het formulier is ingevuld kunt u het printen, ondertekenen en opsturen.

Wilt u liever op papier een offerte aanvragen?

U kunt het formulier 'Aanvraag vrijwillige verzekering AOW Anw' downloaden, invullen en per post opsturen. Stuur het formulier naar ons kantoor Verzekeringen. Het adres staat op het formulier.