Verzetsdeelnemers en Oorlogsgetroffenen

Help

Op deze pagina vindt u hulp over de volgende onderwerpen: tekstgrootte, taalkeuze (de site is er in 2 talen), zoeken, printen, bestanden, contact, toegankelijkheid website en auteursrecht.

Tekstgrootte

Ons lettertype is standaard al groot, maar wilt u de tekst nog groter of juist kleiner? Veel browsers bieden de mogelijkheid om de tekstgrootte aan te passen. Bij Internet Explorer doet u dit via menu > beeld > tekengrootte.

Ook op tablet of smartphone

Onze website is responsive. Dit betekent dat het niet uitmaakt of u deze bekijkt op uw computer, tablet of smartphone. De website past zich aan zodat u op uw scherm het beste resultaat krijgt.

Taalkeuze

Op elke pagina vindt u knoppen voor andere talen. Klikt u op een van de talen, dan krijgt u deze website in die taal te zien. U kunt kiezen uit:

• Nederlands
  • Engels

Niet alle onderdelen van de Nederlandstalige website zijn vertaald. Mist u informatie in één van de bovengenoemde talen, neem dan contact met ons op.

Zoeken

In de rechterkolom van de pagina staat de zoekoptie onder "Stel hier uw vraag". U kunt hier op 2 manieren zoeken:

1. Stel uw vraag in een hele zin. U schrijft bijvoorbeeld "Hoe kan ik Wuv aanvragen?". Als resultaat krijgt u 5 vragen die met uw vraag te maken hebben. Staat uw vraag daarbij, dan kunt u daarop klikken om het antwoord te lezen.
  2. Zoeken op trefwoorden. Vul minimaal 2 en maximaal 8 woorden in. Schrijf bijvoorbeeld "Wuv" en "aanvragen". Als resultaat krijgt u vragen die met uw trefwoorden te maken hebben en daaronder de overige zoekresultaten.

Let op!

Vul geen persoonlijke gegevens in. Uw zoekopdracht zoekt alleen naar informatie op onze site.

Printen

Op (bijna) elke pagina staat een printknop. Hiermee print u alleen de tekst van de pagina. Wilt u de pagina printen zoals u die op uw beeldscherm ziet, gebruik dan de printknop van uw browser.

Pdf-bestanden

Een aantal documenten op deze site is beschikbaar als pdf-bestand. Om deze bestanden te bekijken, heeft u een computerprogramma nodig dat pdf-bestanden kan lezen. Een voorbeeld van zo een programma is Adobe Reader. Dit programma is vaak standaard op een computer geïnstalleerd. Heeft u het nog niet, dan kunt u het gratis downloaden via adobe.nl.

Contact

Heeft u een vraag aan ons, dan kunt u ons bellen, mailen, een brief schrijven of bezoeken. Op elke pagina staat een contactknop.

Auteursrecht

De Sociale Verzekeringsbank heeft het auteursrecht op alle teksten en afbeeldingen op deze website. Onder voorwaarde dat de bron vermeld wordt, mogen onderdelen van de teksten van deze website worden overgenomen.