PGB

Werkt Mijn PGB op uw computer?

U kunt gebruik maken van Mijn PGB met behulp van een internet browser. Deze maakt met Mijn PGB gebruik van het nieuwe PKI overheidscertificaat. Dit certificaat is voorzien van een nieuwe veiligheidsstandaard. Dit zorgt ervoor dat u geen problemen ondervindt bij het inloggen met Mijn PGB.

Is uw computersysteem geschikt?

Mijn PGB is beveiligd met certificaten, zodat de informatie die u verzendt naar de SVB niet onderschept en gelezen wordt door kwaadwillenden.

De nieuwe beveiliging werkt niet met verouderde versies van besturingssystemen of internetbrowsers. Als u verouderde software hebt, kunt u geen gebruikmaken van Mijn PGB.

Webbrowsers

Mijn PGB werkt op Windows computers en Apple computers. Zorg voor een recente versie van uw webbrowser om goed toegang te krijgen tot Mijn PGB. Stel uw computer bijvoorbeeld zo in dat er automatische updates plaatvinden.

U krijgt toegang tot Mijn PGB met de volgende webbrowsers:

  • Internet Explorer (versie 9 of hoger)
  • Mozilla Firefox (versie 15 of hoger)
  • Safari (versie 5.0 of hoger)
  • Google Chrome (versie 33 of hoger).

Heeft u een andere of oudere webbrowser? Dan kunnen wij niet garanderen dat Mijn PGB goed werkt.

Bijlagen uploaden met javascript

Als u een document wilt uploaden bij uw aanvraag of wijziging, dan heeft u daarvoor javascript nodig. Meestal is javascript al ingeschakeld op uw webbrowser. Zo niet, dan zal uw webbrowser vanzelf aan u vragen om het te installeren.