PGB

Hulp bij Mijn PGB

Met Mijn PGB regelt u persoonlijke zaken met de SVB via internet.

Tekstgrootte

Ons lettertype is standaard al groot, maar wilt u de tekst nog groter of juist kleiner? Veel browsers bieden de mogelijkheid om de tekstgrootte aan te passen. Bij Internet Explorer doet u dit via menu > beeld > tekengrootte.

Ook op tablet of smartphone

Onze website is responsive. Dit betekent dat het niet uitmaakt of u deze bekijkt op uw computer, tablet of smartphone. De website past zich aan zodat u op uw scherm het beste resultaat krijgt.

Printen

Op (bijna) elke pagina staat een printknop. Hiermee print u alleen de tekst van de pagina. Wilt u de pagina printen zoals u die op uw beeldscherm ziet, gebruik dan de printknop van uw browser.

Zoeken

Vul bij 'Zoeken' 1 of 2 trefwoorden in. Bijvoorbeeld 'PGB' en 'aanvragen'. U krijgt dan alle onderwerpen van onze website te zien die met uw trefwoorden te maken hebben.

Vul geen persoonlijke gegevens in. Wilt u informatie over uw persoonlijke situatie? Log dan bij Mijn PGB met uw DigiD.

Contact

Op elke pagina op onze website vindt u een knop 'contact'. U ziet dan hoe u het beste contact met ons kunt opnemen.

Pdf-bestanden

Een aantal documenten op deze site is beschikbaar als pdf-bestand. Om deze bestanden te bekijken, heeft u een computerprogramma nodig dat pdf-bestanden kan lezen. Een voorbeeld van zo een programma is Adobe Reader. Dit programma is vaak standaard op een computer geïnstalleerd. Heeft u het nog niet, dan kunt u het gratis downloaden via adobe.nl.

Toegankelijkheid

Wij vinden het belangrijk dat onze dienstverlening toegankelijk is voor zoveel mogelijk mensen. Bij de bouw van onze website hebben wij bijvoorbeeld rekening gehouden met de toegankelijkheid voor mensen met een visuele beperking.

Heeft u soms moeite met lezen of begrijpt u de teksten onze website niet? Kijk ook eens op onze makkelijke website svbabc.nl. Op deze website leggen we op een makkelijke manier iets uit over een paar regelingen.

Auteursrecht

De Sociale Verzekeringsbank heeft het auteursrecht op alle teksten en afbeeldingen op deze website. Onder voorwaarde dat de bron vermeld wordt, mogen onderdelen van de teksten van deze website worden overgenomen.