PGB

Jaaropgave 2018 van uw zorgverlener

04-02-2019

Hebben wij in 2018 voor uw zorgverlener de salarisadministratie gedaan? Dan ontvangt u op 7 of 12 februari zijn of haar jaaropgave van 2018.

Geef de jaaropgave aan uw zorgverlener

In de jaaropgave staat het loon dat uw zorgverlener in 2018 bij u heeft verdiend en hoeveel geld is afgedragen aan de Belastingdienst. Het is belangrijk dat u de jaaropgave aan uw zorgverlener geeft. Uw zorgverlener heeft de jaaropgave nodig om de aangifte inkomstenbelasting te controleren.

Toelichting bij uw jaaropgave

Bij de jaaropgave vindt u een leeswijzer met een toelichting per onderdeel. U ontvangt één toelichting van ons. Heeft u meerdere toelichtingen nodig? Print dan het PDF-bestand dat onder dit nieuwsbericht te vinden is.

Hebben wij geen salarisadministratie voor uw zorgverlener gedaan?

Voor zorgverleners waarvoor wij niet de salarisadministratie hebben gedaan en die niet ondernemer zijn, ontvangt u 28 februari of 5 maart een brief met de bruto inkomensgegevens van 2018. Dit is een week later dan aanvankelijk gepland.

Heeft u nog vragen?

Voor vragen over de aangifte inkomstenbelasting kan uw zorgverlener contact opnemen met de Belastingdienst via de Belastingtelefoon 0800-0543. Als uw zorgverlener vragen heeft over de jaaropgave, dan kunt u, in uw rol als werkgever contact met ons opnemen.