PGB

Jaaropgave 2018 van uw zorgverlener

04-02-2019

Hebben wij in 2018 voor uw zorgverlener de salarisadministratie gedaan? Dan ontvangt u op 7 of 12 februari zijn of haar jaaropgave van 2018.

Geef de jaaropgave aan uw zorgverlener

In de jaaropgave staat het loon dat uw zorgverlener in 2018 bij u heeft verdiend en hoeveel geld is afgedragen aan de Belastingdienst. Het is belangrijk dat u de jaaropgave aan uw zorgverlener geeft. Uw zorgverlener heeft de jaaropgave nodig om de aangifte inkomstenbelasting te controleren.

Toelichting bij uw jaaropgave

Bij de jaaropgave vindt u een leeswijzer met een toelichting per onderdeel. U ontvangt één toelichting van ons. Heeft u meerdere toelichtingen nodig? Print dan het PDF-bestand dat onder dit nieuwsbericht te vinden is.

Hebben wij geen salarisadministratie voor uw zorgverlener gedaan?

Voor zorgverleners waarvoor wij niet de salarisadministratie hebben gedaan, ontvangt u 21 of 26 februari een brief met de bruto inkomensgegevens van 2018.

Heeft u nog vragen?

Voor vragen over de aangifte inkomstenbelasting kan uw zorgverlener contact opnemen met de Belastingdienst via de Belastingtelefoon 0800-0543. Als uw zorgverlener vragen heeft over de jaaropgave, dan kunt u, in uw rol als werkgever contact met ons opnemen.