PGB

Denk mee in ons online PGB-klantenpanel

02-07-2018

De SVB is op zoek naar panelleden voor haar online PGB-community. In deze community gaan we met budgethouders en/of hun vertegenwoordigers in gesprek over onze dienstverlening. De input gebruiken wij om onze dienstverlening en communicatie te verbeteren. Bent u budgethouder of vertegenwoordiger? En vindt u het leuk om uw mening te geven over uiteenlopende PGB-zaken? Dan nodigen wij u van harte uit om deel te nemen!

Hoe werkt de community

De community is een afgesloten, online platform dat de SVB heeft opgezet in samenwerking met onderzoeksbureau Motivaction. In de community wordt u uitgenodigd om actief mee te denken over verschillende onderwerpen. Zo kunt u kritisch meelezen bij het opstellen van nieuwe brieven en formulieren, maar ook meedoen aan structureel onderzoek naar het contact met de SVB of zelf ideeën aandragen voor het verbeteren van onze dienstverlening.

Wat u moet weten om deel te nemen

Wilt u deelnemen aan deze community, dan is het goed om de volgende zaken te weten:

  • We hopen dat u bereid bent om langere tijd mee te doen. 
  • U wordt twee keer per maand gevraagd om uw mening te geven (bijvoorbeeld door het invullen van een korte vragenlijst) of mee te doen aan een opiniepeiling of online discussie.
  • Wij zullen regelmatig uitkomsten van peilingen en discussies met u delen en laten u weten wat SVB met de uitkomsten heeft gedaan.
  • Het aantal deelnemers is beperkt (150 in totaal). Wij willen zorgen voor een goede afspiegeling van alle budgethouders/vertegenwoordigers in de community (bijvoorbeeld vanuit alle wetten). Hierdoor kan het zo zijn dat er niet altijd plaats is op het moment dat u zich aanmeldt.

Aanmelden

Via onderstaande link kunt u zich aanmelden. Hierna zal onderzoeksbureau Motivaction contact met u opnemen.