Internationale Detachering

Een kopie van de A1/Certificate of Coverage

De A1/Certificate of Coverage wordt eenmalig afgegeven en we sturen het origineel altijd naar de werknemer/zelfstandige.

Bewaar de A1/Certificate of Coverage goed, want het is een officieel, internationaal geaccepteerd document waarmee u kunt laten zien wat uw verzekeringspositie is.

We geven geen kopie van de A1/Certificate of Coverage aan de werkgever. De werkgever kan de gegevens van de A1/Certificate of Coverage terugvinden in het detailoverzicht in TWinternet.

In TWinternet kan de werkgever een PDF aanmaken van alle goedgekeurde A1/Certificate of Coverage. Het is niet mogelijk om van A1/Certificate of Coverage een PDF aan te maken. Werkgevers zonder TWinternet-account ontvangen per post een detailoverzicht.

Wanneer u als werkgever de originele verklaringen van uw werknemers wilt ontvangen dan moeten uw werknemers u daartoe eerst machtigen. Handiger is het als uw werknemers gebruik maken van de Berichtenbox. Want wanneer de werknemer zijn verklaring in de Berichtenbox heeft ontvangen, kan hij ervoor kiezen deze via de Berichtenbox door te sturen naar de werkgever.