AOW-pensioen

Panelleden gezocht voor online AOW-community

Heeft u de afgelopen 3 jaar AOW aangevraagd? En heeft u een mening over wat er toen goed ging, maar vooral ook over wat beter kon? Wilt u daarnaast met de SVB meedenken over onze communicatie of het verbeteren van onze dienstverlening? Meldt u zich dan nu aan als panellid voor onze online AOW-community!

Hoe werkt de community

De AOW-community is een afgesloten, online forum dat de SVB begin dit jaar heeft opgezet in samenwerking met onderzoeksbureau Motivaction. In de community wordt u uitgenodigd om actief mee te denken over verschillende onderwerpen. Zo kunt u kritisch meelezen bij het opstellen van nieuwe brieven en formulieren, maar ook meedoen aan onderzoek naar het contact met de SVB of zelf ideeën aandragen voor het verbeteren van onze dienstverlening.

Wat u moet weten om deel te nemen

Wilt u deelnemen aan deze community, dan is het goed om de volgende zaken te weten:

  • Wij zoeken deelnemers die de afgelopen 3 jaar AOW hebben aangevraagd. Dit doen wij omdat we vooral uw ervaringen met het AOW-aanvraagproces zoals dat nu is willen onderzoeken. Ook willen we graag weten hoe u de overgang naar uw pensioengerechtigde leeftijd heeft ervaren.
  • We hopen dat u bereid bent om langere tijd mee te doen aan de community. 
  • U wordt één keer per maand gevraagd om uw mening te geven (bijvoorbeeld door het invullen van een korte vragenlijst) of mee te doen aan een opiniepeiling of online discussie.
  • Wij delen regelmatig uitkomsten van peilingen en discussies met u en laten u weten wat SVB met de uitkomsten heeft gedaan.

Aanmelden

Via onderstaande link kunt u zich via het inschrijfformulier van onderzoeksbureau Motivaction aanmelden voor de community. Hierna zullen zij contact met u opnemen.