AOW-pensioen

Panelleden gezocht voor een online AOW-community

Ontvangt u AOW? En heeft u een mening over wat er bij uw AOW aanvraag goed ging, maar ook over wat beter kon? Of wilt u met ons meedenken over onze communicatie of het verbeteren van onze dienstverlening? Meldt u zich dan nu aan als panellid voor onze online AOW-community!

Hoe werkt de community

De AOW-community is een besloten, online forum dat wij begin dit jaar hebben opgezet in samenwerking met onderzoeksbureau Motivaction. In deze community wordt u uitgenodigd om actief mee te denken over verschillende onderwerpen. Zo kunt u kritisch meelezen bij nieuwe brieven en formulieren, maar ook meedoen aan onderzoek naar het contact met de SVB of zelf ideeën aandragen voor het verbeteren van onze dienstverlening.

Wat u moet weten om deel te nemen aan deze community

Wij zoeken deelnemers die:

  • AOW ontvangen
  • bereid zijn om langere tijd mee te doen aan de community. 
  • minimaal één keer per maand hun mening willen geven. Bijvoorbeeld door het invullen van een korte vragenlijst of mee te doen aan een opiniepeiling of online discussie.

Doet u mee? Dan houden wij u op de hoogte van de uitkomsten van de opiniepeilingen en online discussies en wat we ermee doen.

Aanmelden

Via onderstaande link meldt u zich bij onderzoeksbureau Motivaction aan voor de community. Hierna nemen zij contact met u op.