AOW-pensioen

Hoeveel AOW krijgt u later

Heeft u DigiD? Op Mijn SVB ziet u meteen wat uw AOW-opbouw tot nu toe is en hoeveel AOW u kunt verwachten als u de AOW-leeftijd bereikt.

Op een SVB Pensioenoverzicht vindt u uw AOW-opbouw

Wilt u een precieze opgave van de perioden dat u AOW heeft opgebouwd? Vraag dan een SVB Pensioenoverzicht aan via Mijn SVB.

Heeft u geen DigiD? Vraag dan een pensioenoverzicht aan met het formulier 'Aanvraag SVB Pensioenoverzicht'.

Bekijk op 'mijnpensioenoverzicht.nl' hoeveel AOW en aanvullend pensioen u kunt verwachten

Misschien krijgt u naast uw AOW een aanvullend pensioen. Dit bouwt u op via uw werkgever of door zelf te sparen. Wilt u ook weten hoeveel aanvullend pensioen u naast de AOW heeft opgebouwd? Log met uw DigiD in op mijnpensioenoverzicht.nl en bekijk al uw opgebouwde pensioenen en uw te verwachten AOW.

U heeft nog geen DigiD en u wilt deze aanvragen

Op digid.nl kiest u zelf een gebruikersnaam en wachtwoord voor al uw zaken met de Nederlandse overheid. Alles wat u met DigiD op internet doet, loopt via een beveiligde verbinding.

Zonder DigiD bekijken hoeveel AOW-pensioen u ongeveer krijgt

Wilt u geen DigiD of kunt u het (nog) niet aanvragen? Beantwoord dan een paar vragen en kijk hoeveel AOW u ongeveer krijgt. De vragen houden nog geen rekening met de verhoging van de AOW-leeftijd en de uitkomst is een schatting. Wilt u het nauwkeuriger weten? Dan kunt u na het beantwoorden van de vragen een overzicht van uw opbouw bij ons aanvragen.

Kijk voor uw netto AOW-bedragen op Mijn SVB

Heeft u al AOW? Dan vindt u het netto AOW-bedrag van uw laatste AOW-betaling op Mijn SVB. Heeft u nog geen AOW? Dan kunt u alleen de huidige netto AOW-bedragen bekijken.

Wilt u precies weten hoeveel vakantiegeld u krijgt? Log dan vanaf 24 april in op Mijn SVB en kijk bij het betaaloverzicht.

Misschien AIO-aanvulling

Woont u in Nederland en heeft u een lagere AOW? En heeft u naast uw AOW-pensioen geen of weinig andere inkomsten? Dan kunt u misschien een aanvulling op uw AOW pensioen krijgen, de AIO-aanvulling.

AOW-bedragen