Algemeen

Bezoek ons aan het gemeenteloket

In Almere, Amsterdam, Breda, Enschede, Leeuwarden, Maastricht, 's-Hertogenbosch en Utrecht kunt u met ons afspreken bij de gemeentebalie. Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op met uw SVB kantoor of met uw gemeente.

De dienstverlening van de overheid wordt steeds digitaler. Voor veel mensen is dat fijn, maar digitale dienstverlening is niet voor iedereen altijd de juiste oplossing. Ook kan het bij ingewikkelde vragen soms prettig zijn om iemand persoonlijk te spreken. Helemaal wanneer hier meerdere organisaties bij betrokken zijn.

In 7 gemeenten

Om u beter te kunnen helpen, heeft de SVB in 7 gemeenten een balie op het stadskantoor. In de gemeenten Almere, Amsterdam, Breda, Enschede, Leeuwarden, Maastricht, 's-Hertogenbosch en Utrecht kunt u een afspraak maken met één van onze medewerkers. Zij ontvangen u dan aan de gemeentebalie om uw vraag te bespreken. Het aantal gemeenten zal op termijn uitgebreid worden.

GemeenteAdresDag
AlmereStadhuis
Stadhuisplein 1
Dinsdag
AmsterdamStadskantoor
Bos en Lommerplein 250
Woensdag
BredaStadskantoor
Claudius Prinsenlaan 10
Donderdag
EnschedeStadskantoor
Hengelosestraat 51
Woensdag
LeeuwardenGemeentehuis
Oldehoofsterkerkhof 2
Vrijdag
MaastrichtWerkplein
Randwycksingel 22
Maandag
's-HertogenboschWeener XL
Van Herpensweide 1
Dinsdag
UtrechtStadskantoor 
Stadsplateau 1
Dinsdag

Ook andere organisaties doen mee

Naast de SVB heeft ook DUO een balie bij deze gemeenten. De Belastingdienst is aangesloten via een hotline. Wanneer onze medewerker merkt dat u ook andere organisaties of instanties nodig heeft, dan regelt hij of zij voor u dat u hier terecht kunt.