Algemeen

Website stap voor stap vernieuwd

23-04-2018

Misschien is het u opgevallen: sinds deze week ziet onze website er iets anders uit. Deze aanpassing heeft voor u als klant geen gevolgen, alleen de zoekbalk is iets kleiner geworden.

Wat gaat er veranderen

Deze kleine eerste aanpassing is de eerste van meerdere veranderingen op svb.nl die later dit jaar zullen volgen. In 2018 en 2019 gaan wij stap voor stap onze website vernieuwen.

Wat gaat er veranderen

  • De hele website wordt beter toegankelijk voor mensen die moeite hebben met lezen en schrijven. We gaan alle teksten makkelijker maken en bieden de mogelijkheid om alle informatie voor te lezen.
  • Het invullen van formulieren wordt makkelijker gemaakt. U kunt bijvoorbeeld direct online hulp inroepen.
  • Mijn SVB wordt gebruiksvriendelijker. U kunt direct zien wat de status is van uw aanvraag en het voorlopige besluit. Ook kunt u vanuit Mijn SVB informatie op de website raadplegen zonder dat u daarna uw gegevens opnieuw moet invullen.
  • U kunt in de toekomst op meerdere manieren inloggen, niet alleen met DigiD.

Stap voor stap 

We kiezen er bewust voor om onze website stap voor stap te vernieuwen en niet in één keer. Dit doen we omdat we alle veranderingen eerst goed willen testen, zodat we deze nog kunnen aanpassen als dat nodig is. Ook de kleine wijziging van de zoekbalk die nu is aangepast, hebben we eerst getest onder klanten.

Wij zullen u in 2018 en 2019 op de hoogte houden van de veranderingen op onze website.