Algemeen

Nieuwsoverzicht

 
18-09-2018  |   Bent u Nederlander en woont u langer dan 3 maanden in het buitenland? Doe dan voor 1 oktober 2018 mee met het onderzoek van het ministerie van Buitenlandse Zaken naar de ervaringen met de dienstverlening van de Nederlandse overheid.
 
20-07-2018  |   Woont u buiten Nederland met een AOW of andere SVB-uitkering en wilt u zaken digitaal regelen via Mijn SVB? Dan heeft u een DigiD nodig. Omdat het vanuit het buitenland lastig kan zijn om een DigiD aan te vragen, doen wij nu een kleine proef met een andere inlogmethode.
 
09-07-2018  |   Het Verenigd Koninkrijk (Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland) zal op 29 maart 2019 de Europese Unie (EU) verlaten, ook wel Brexit genoemd. Momenteel onderhandelen het Verenigd Koninkrijk en de EU over de voorwaarden van terugtrekking uit de EU. Op dit moment weten we nog niet wat Brexit gaat betekenen voor de regelingen die wij uitvoeren. Dit hangt af van de onderhandelingen tussen de EU en het Verenigd Koninkrijk. Tot 29 maart 2019 verandert er niets voor u. Zodra we meer weten vindt u hier meer informatie. Tot die tijd leest u meer over Brexit op de website van de Overheid.