Taal
logo SVB Sociale Verzekeringsbank voor het levenlogo SVB Sociale Verzekeringsbank voor het leven

TOG

Aanvragen

Uw kind is tussen de 3 en 18 jaar oud en ernstig ziek of gehandicapt. U kunt op verschillende manieren TOG aanvragen. Kies één van onderstaande manieren.

Direct aanvragen met uw DigiD

U vult de aanvraag op het beeldscherm in. Stap voor stap wordt u door het formulier geleid. Met uw DigiD wordt uw aanvraag online ondertekend en verzonden. Als u de aanvraag hebt ingediend, stuurt u een kopie van de AWBZ-indicatie en/of de ZG-verklaring van uw kind per post naar ons.

Stap voor stap op het beeldscherm

U vult het aanvraagformulier op het beeldscherm in. Stap voor stap wordt u door het formulier geleid. Als het formulier is ingevuld kunt u het printen, ondertekenen en opsturen.

Formulier downloaden en opsturen

U kunt het aanvraagformulier downloaden, invullen en per post opsturen. Het formulier is opgeslagen als pdf-bestand. Om een pdf-bestand te kunnen bekijken heeft u Acrobat Reader nodig. U kunt het formulier ook opvragen bij de afdeling TOG van ons kantoor in Roermond. Wij sturen het dan meteen toe. Het telefoonnummer is (0475) 36 80 40.

Als u het formulier heeft ingevuld, stuurt u dit samen met een kopie van de AWBZ-indicatie en/of ZG-verklaring op naar ons kantoor in Roermond, Postbus 1244, 6040 KE Roermond.

Zoeken

Pdf lezen

Nog niet in het bezit van een pdf-Reader? Bij bijvoorbeeld Adobe kunt u een gratis reader downloaden.