Taal
logo SVB Sociale Verzekeringsbank voor het levenlogo SVB Sociale Verzekeringsbank voor het leven

Servicecentrum PGB

Betaaldagen

Als u uw salarisadministratie aan ons heeft uitbesteed, zorgen wij ervoor dat uw zorgverlener elke maand zijn loon krijgt. En we betalen de premies aan de Belastingdienst. Wij proberen de bedragen zoveel mogelijk op vaste data af te schrijven en te betalen. De volgende data zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Incassodatum

Op de incassodatum schrijven wij met een automatische incasso de bedragen af van uw rekening. De incassodata zijn bij de zorgkantoren bekend, zodat zij uw budget op tijd kunnen overmaken. Ruim een week voordat we uw zorgverlener en de Belastingdienst betalen, schrijven we de bedragen van uw rekening af. Zo heeft uw bank genoeg tijd om de incasso te verwerken.

Betaaldatum

De betaaldatum is de datum waarop wij het loon aan uw zorgverlener overmaken. Het kan 2 tot 5 werkdagen duren voordat uw zorgverlener op zijn rekening heeft. Dit verschilt per bank. Tijdens feestdagen kan het zijn dat het bedrag een dag later op de rekening staat dan u gewend bent.

 

Niet alle betaaldata bekend vanwege SEPA

Vanwege de implementatie van SEPA in de loop van het jaar, zijn op dit moment alleen de incasso en betaaldata tot en met juni 2014 bekend. Wanneer meer duidelijk is over de gevolgen van SEPA voor de incassodata zullen we de data voor de rest van het jaar publiceren.

 

2014Incasso I*Uitbetaling IIncasso II*Uitbetaling II
Januarivrijdag 17 januarivrijdag 24 januaridonderdag 30 januaridonderdag 6 februari
Februaridinsdag 18 februaridinsdag 25 februarimaandag 3 maartwoensdag 12 maart
Maartdonderdag 20 maartwoensdag 26 maartvrijdag 28 maartmaandag 7 april
Aprildinsdag 15 aprilvrijdag 25 aprildonderdag 29 aprilwoensdag 7 mei
Meidonderdag 15 meimaandag 26 meiwoensdag 28 meidonderdag 5 juni
Junimaandag 16 juniwoensdag 25 junidinsdag 1 julimaandag 7 juli

 

* Urenbriefjes die wij ná de 9e van maand ontvangen, gaan mee met Incasso II.

Zoeken