Facilitair bedrijf

Peter Roode

Geboren: 1972
Functie: Afdelingshoofd Facilitair Bedrijf

Wat kenmerkt de SVB?

Dat er leven in de organisatie zit. De klant staat hier heel bewust op de eerste plek.

Wat is voor jou de grootste uitdaging?

Als leidinggevende zoek ik groei en bloei. Zowel voor de mensen in mijn club als voor de facilitaire voorzieningen. Het doel is een werkomgeving die medewerkers stimuleert.

Waar word jij blij van?

Van mijn kinderen (dochter van drie en zoon van ruim een jaar). Als ik na een pittige werkdag thuiskom, kunnen ze me zo heerlijk stralend begroeten. Daar knap ik onmiddellijk van op. Maar ook van de natuur, rommelen in de tuin of lange wandelingen.

Waarom kies je voor de SVB?

Ik vind dat er bij de SVB een balans is tussen zakelijkheid en hoe mensen tot hun recht komen. Ik ben zelf een sociaal dier, dus daar is vast een link.

Waar ben je trots op?

Dat we er in slagen om de facilitaire functies meer centraal te regisseren. Daar stop ik veel creativiteit en energie in. Op een steady winkel passen is niets voor mij.

Over Facilitair bedrijf

Het Facilitair bedrijf levert hoofdkantoor en de SVB-kantoren alles wat nodig is om het werk te kunnen doen. Van huisvesting en faciliteiten tot inkoopondersteuning, contractbeheer en archief. Het mooie van onze rol is de breedte: van gummetje tot vastgoedbeheer. Alles is gericht op een optimale werkomgeving waarin mensen zich buitengewoon op hun plek voelen.

Waar gaan wij voor?

De vanzelfsprekendheid van een dienstverlenende instelling. Met een nieuw Facility Management Systeem werken we aan het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de facilitaire dienstverlening. Ook bouwen we aan een werkplekomgeving die flexibel werken, kennisdelen en samenwerken beter ondersteunt.