Taal
logo SVB Sociale Verzekeringsbank voor het levenlogo SVB Sociale Verzekeringsbank voor het leven

OBR

Hulp bij Mijn SVB

Heeft u hulp nodig met Mijn SVB?

Tekstgrootte

U kunt de tekst van de website op 2 manieren vergroten of verkleinen:

  1. Op elke pagina kunt u kiezen voor een standaardletter, grote letter of extra grote letter.
  2. De meeste browsers bieden de mogelijkheid om de tekstgrootte aan te passen. Bij Internet Explorer kunt u de tekstgrootte instellen via menu > beeld > tekengrootte.

Taalkeuze

Op elke pagina vindt u knoppen voor andere talen. Klikt u op een van de talen, dan krijgt u deze website in die taal te zien. U kunt kiezen uit:

  • Engels
  • Duits
  • Frans
  • Spaans
  • Pools
  • Turks

Niet alle onderdelen van de Nederlandstalige website zijn vertaald. Mist u informatie in één van de bovengenoemde talen, neem dan contact met ons op.

Zoeken

Op de pagina staat de zoekoptie onder "Zoeken". U kunt zoeken op trefwoorden. Vul minimaal 2 en maximaal 8 woorden in. Schrijf bijvoorbeeld "AOW" en "aanvragen". Als resultaat krijgt u vragen die met uw trefwoorden te maken hebben en daaronder de overige zoekresultaten.

LET OP
Vul geen persoonlijke gegevens in. Uw zoekopdracht zoekt alleen naar informatie op onze site. Wilt u informatie over uw persoonlijke situatie? Log dan met uw DigiD in bij Mijn SVB. Kijk voor meer informatie en om in te loggen op de pagina vragen over mijn SVB.

Printen

Op (bijna) elke pagina staat een printknop. Met deze knop kunt u alleen de tekst van de pagina printen. Wilt u de pagina printen zoals u die op uw beeldscherm ziet, gebruik dan de printknop van uw browser (bovenin uw scherm).

Pdf-bestanden

Een aantal documenten op deze site is beschikbaar als pdf-bestand. Om deze bestanden te bekijken, heeft u een computerprogramma nodig dat pdf-bestanden kan lezen. Een voorbeeld van zo een programma is Adobe Reader. Dit programma is vaak standaard op een computer geïnstalleerd. Heeft u het nog niet, dan kunt u het gratis downloaden via www.adobe.nl.

Contact

Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op. Stel uw vraag via Mijn SVB met uw DigiD of gebruik ons e-mailformulier. Uw vraag komt dan via een beveiligde verbinding bij ons binnen. Natuurlijk kunt u ons ook bellen of schrijven. Wilt u langskomen, maak dan eerst een afspraak. Op elke pagina staat een contactknop.

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties over de werking en vormgeving van de website? Vul dan het enquêteformulier in.

Toegankelijkheid

Wij vinden het belangrijk dat onze dienstverlening toegankelijk is voor een zo breed mogelijk publiek. Wij hebben bij de bouw van onze website zoveel mogelijk rekening gehouden met de toegankelijkheid voor mensen met een visuele beperking.

Begrijpt u onze website niet? Dan verwijzen wij u graag naar onze makkelijke site http://svb.mijnabc.nl.

Auteursrecht

De Sociale Verzekeringsbank heeft het auteursrecht op alle teksten en afbeeldingen op deze website. Onder voorwaarde dat de bron vermeld wordt, mogen onderdelen van de teksten van deze website worden overgenomen.

Zoeken