Taal
logo SVB Sociale Verzekeringsbank voor het levenlogo SVB Sociale Verzekeringsbank voor het leven

Mijn SVB home

Met Mijn SVB kunt u via internet wijzigingen doorgeven, uw gegevens raadplegen of een aanvraag indienen. Een wijziging of aanvraag doorgeven via internet is snel, gemakkelijk en veilig, omdat u DigiD daarvoor gebruikt. DigiD is uw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord van de overheid. Mijn SVB is beschikbaar voor mensen met een kinderbijslag, AOW of Anw.

Actueel

Woont u buiten Nederland en heeft u de Nederlandse nationaliteit, dan kunt u DigiD aanvragen. Vanaf 9 februari 2015 is de manier waarop u dit moet doen veranderd.

Jaaropgave 2014

Vanaf 3 januari 2015 kunt u met uw DigiD uw jaaropgave bekijken via Mijn SVB. U krijgt uw jaaropgave ook per post of in uw berichtenbox. Meer informatie vindt u op onze pagina jaaropgave 2014.

Wijzigen rekeningnummer weer mogelijk met Mijn SVB

U kunt uw rekeningnummer weer wijzigen via Mijn SVB. U gebruikt hiervoor uw DigiD met sms-controle.

Strengere eisen aan wachtwoord DigiD

Uw wachtwoord voor DigiD moet sinds kort aan strengere eisen voldoen. Wilt u bijvoorbeeld inloggen op Mijn SVB? En voldoet uw wachtwoord niet aan de nieuwe eisen? Dan wordt u bij het inloggen gevraagd een nieuw, sterker wachtwoord op te geven. Wanneer u het wachtwoord hebt gewijzigd, bent u direct ingelogd.
Op de internetsite van DigiD leest u meer over de nieuwe wachtwoordeisen.

Wees alert op valse e-mails van DigiD of Belastingdienst

Criminelen proberen achter uw DigiD te komen. Zij sturen e-mails die leiden naar valse websites van DigiD of de Belastingdienst. Een voorbeeld van een valse e-mail die momenteel in omloop is vindt u op de website fraudehelpdesk.nl. Klik niet op links in deze e-mails en gooi ze weg. Vul nooit uw DigiD gegevens in als u niet zeker weet of u op de echte DigiD inlogpagina bent. Controleer of het adres daarvan begint met https://digid.nl/. Op www.digid.nl/veiligheid vindt u meer informatie.