Taal
logo SVB Sociale Verzekeringsbank voor het levenlogo SVB Sociale Verzekeringsbank voor het leven

Mijn SVB home

Met Mijn SVB kunt u via internet wijzigingen doorgeven, uw gegevens raadplegen of een aanvraag indienen. Een wijziging of aanvraag doorgeven via internet is snel, gemakkelijk en veilig, omdat u DigiD daarvoor gebruikt. DigiD is uw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord van de overheid.

Actueel

MijnOverheid woensdagochtend 23 april niet beschikbaar

De website https://mijn.overheid.nl is tijdelijk niet beschikbaar op woensdag 23 april van 7:00 tot 13:00 uur.

De website wordt vernieuwd, de schermen en knoppen zien er straks anders uit.

U kunt daardoor op woensdagochtend tijdelijk uw gegevens niet inzien en geen gebruik maken van uw Berichtenbox.

Aanvraag DigiD via onze website voor buiten Nederland wonende klanten nu niet mogelijk

Door een storing bij DigiD is het voor onze klanten buiten Nederland voorlopig niet mogelijk via onze website DigiD aan te vragen. DigiD probeert deze storing zo snel mogelijk te verhelpen. Het is nog niet duidelijk wanneer deze storing is verholpen.

Uw jaaropgave vindt u digitaal op Mijn SVB. Log in met uw DigiD en bekijk de details. U heeft de papieren jaaropgave samen met ons blad 'Mijn AOW' thuis gestuurd gekregen tussen 24 januari en 4 februari 2014.

Steeds meer SVB-klanten activeren een digitale postbus op MijnOverheid. De Berichtenbox is een persoonlijke brievenbus waarin u niet alleen post van de SVB, maar ook van de Belastingdienst en andere overheidsinstanties digitaal kunt ontvangen en bewaren.